Zákon o inšpekcii práce - Adamček, Dušan
Úplné znenie zákona č. 95/2000 Z.z. o inšpekcii práce a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Zákon rieši vytvorenie novej inštitúcie a jej práva a povinnosti vo vzťahu k zamestnávateľom, u ktorých sa uskutočňuje kontrolná činnosť na úseku dodržiavania pracovnoprávnych vzťahov a bezpečnosti práce.