Rozvoj tvorivosti v personálnom manažmente - Lipták, František
Základné prístupy riešenia problémov v oblasti personálneho manažmentu firiem a korporácií. Členenie metód tvorivého riešenia problémov. Exaktné, heuristické, intuitívne a kombinované metódy. Praktické príklady.