Škoda ako daňovo uznateľný výdavok - Fekete, Imrich
Dopad škody na daňový výdavok (náklad) daňovníka. Vymedzenie pojmu škody. Daňová účinnosť škôd. Škoda v dôsledku živelnej pohromy. Škody spôsobené podľa potvrdenia polície neznámym páchateľom. Škoda na daňovo odpisovanom majetku. Oprava poškodenej veci.