Krize a vize aneb jaká bude reklama ve třetím tisíciletí - Stančík, Petr
Písmo, text a čítanie v histórii ľudstva. Ukážky reklám z 19. storočia. Zmeny v obsahu aj zameraní reklamy v priebehu storočí a rokov. Význam značky tovaru pre súčasného spotrebiteľa a spoločnosť. Reklama na ceste k stále rozvinutejšej interaktivite.