Štruktúra a dynamika nákladov práce v SR za rok 1999 - Chrappa, Ivan
Analýza nákladov zamestnávateľov na pracovnú silu podľa položiek, odvetví, krajov a typov organizácií. Definícia úplných nákladov práce a ich zložiek (priamych, nepriamych nákladov a subvencií a vládnych podpôr). Mesačné náklady práce na zamestnancov v roku 1998 a 1999.