Reklamácie pri predaji tovaru v obchode a poskytovaní služieb a reklamačné poriadky - Matulová, Mariana
Základným predpisom, ktorý upravuje postup a zásady pri vybavovaní reklamácií spotrebiteľov je Občiansky zákonník. Zhrnutie najdôležitejších zásad pre uplatňovanie reklamácií spotrebiteľov. Povinnosti predávajúceho. Práva kupujúceho. Reklamačný poriadok.