Expresní, kurýrní a balíkové služby - Šubert, Miroslav
Podmienky pre dynamický rast expresných, kuriérskych a balíkových služieb. Ponuka služieb kuriérskych medzinárodných prepravcov. Podmienky na prijatie zásielky. Obsah prepravnej zmluvy. Ukážka formulára leteckého nákladového listu spoločnosti DHL.