Náklady na zdravotnú preventívnu starostlivosť - Borodovčák, Michal
Problematika starostlivosti o zdravie zamestnancov formou zdravotnej preventívnej starostlivosti sa rieši v ustanoveniach par. 5 a par. 20 zákona č. 98/1995 Z.z. Otázky uplatnenia výdavkov zamestnávateľa pri starostlivosti o zdravie zamestnancov pri vyčíslení základu dane z príjmov.