Průzkum trhu pojištění občanů 1999
Výsledky prieskumu trhu ČR poistenia občanov v roku 1999. Celkový priemerný počet uzavretých poistení domácností - respondentov. Ročné výdavky na poistenie. Dôvody na uzatvorenie niektorých poistení. Mienka respondentov na kvalitu poisťovacích služieb a očakávaní spojených s Českou asociáciou poisťovní.