Burza cenných papierov - Gottschall, Erik
Činnosť a legislatíva Burzy cenných papierov v Bratislave. Burzové členstvo na Slovensku. Trhy BCPB. Možnosti získania finančných prostriedkov na kapitálovom trhu. Rozdiel medzi kótovaným, registrovaným a voľným trhom. Obchodovanie na BCPB. Nový projekt BCPB.