A ideme do finále - Morháčová, Jana
Telekomunikačný zákon ako jedna z podmienok, ktorú určili záujemcovia o privatizáciu a.s. Slovenské telekomunikácie je splnená. Zákon určuje konkurenčné prostredie na telekomunikačnom trhu vo všetkých oblastiach a súčasne definuje vzťahy medzi poskytovateľom telekomunikačných služieb a spotrebiteľom, práva a povinnosti poskytovateľov týchto služieb.