Je to burza? Je to maklér? Nie, je to Jiway - Valent, Martin
Medzinárodný elektronický akciový trh Jiway - dôkaz rastu maloobchodného on-line obchodu s akciami v Európe. Zákazníkmi nebudú priamo drobní investori, ale makléri súkromných klientov, európske súkromné banky, maloobchodné banky. Jiway umožní obchodovanie aj s americkými akciami. Jiway - komplexná služba outsourcingu pre burzových maklérov, pomocou ktorej môžu realizovať väčšinu svojich maklérskych činností.