Výroba a spracovanie mlieka analýza odvetvia - Ilavský, Martin
Charakteristika významných podnikov slovenského mliekarského priemyslu: tržby, rentabilita kapitálu, zadlženosť vlastného imania, likvidita, prevádzkový hospodársky výsledok.