Priame zahraničné investície v Slovenskej republike - Hošková, Adela
Prílev priamych zahraničných investícií (ďalej len PZI) do SR v roku 1999. Členenie podľa odvetvového smerovania prílevu investícií. Pôvod PZI podľa krajiny investora. Prerozdelenie PZI z hľadiska krajov. Vplyv PZI na obchodnú a platobnú bilanciu. Vývoz a dovoz za vybraný súbor organizácií.