Srovnání alternativních měnových pravidel v modelu české ekonomiky - Šmídková, Kateřina
Metodológia porovnávania menových pravidiel. Tri alternatívne pravidlá: kurzové, inflačné a kombinované. Výber kritérií účinnosti a dopadov menových pravidiel. Porovnanie účinnosti a dopadov troch alternatívnych pravidiel.