Koncepcia reformy sociálneho poistenia výzva sociálnej politike - problémy a faktory podmieňujúce ich riešenie - Radičová, Iveta
Referát z konferencie, ktorá sa konala v Bratislave 27. januára 2000 na tému Koncepcia reformy sociálneho poistenia v SR. Miesto sociálnej politiky v procese globalizácie. Nové stratégie sociálnej politiky. Faktory ovplyvňujúce dôchodkový systém. Možnosti riešenia.