Prílišná demografická rozdrobenosť Slovenska perspektívnym riešením problému medziobecná spolupráca - Deckerová, Veronika
Nepriaznivá sídelná štruktúra a prílišná demografická rozdrobenosť Slovenska. Spolupráca obcí ako riešenie. Právna úprava medziobecnej spolupráce. Katalóg foriem spolupráce. Kompetencie štátnych orgánov. Ústavnoprávne aspekty medziobecnej spolupráce.