Ženy napriek tomu, že do politiky patria, v nej chýbajú - Reiselová, Eva
Zastúpenie žien vo vrcholovej politike v Európe. V západných krajinách sa zvyšoval počet žien politicky aktívnych, ale na Slovensku a v transformujúcich sa krajinách mal klesajúcu tendenciu. Zastúpenie žien v politických štruktúrach na všetkých kontinentoch. Situácia zastúpenia žien v politike na Slovensku. Šance žien dostať sa do vrcholovej politiky v SR.