Strednodobá prognóza vývoja slovenskej ekonomiky - Páleník, Viliam
Východiská a predpoklady budúceho vývoja ekonomického prostredia SR. Prognóza vývoja na roky 2000 až 2004 v oblasti inflácie, miezd a trhu práce, zahraničného obchodu, menového vývoja, štátneho rozpočtu, hrubého domáceho produktu a jeho zložiek.