Zdravotné poistenie a jeho vplyv na úroveň evidovanej nezamestnanosti - Kostolná, Zuzana
Nezamestnanosť a zdravotné poistenie. Príspevky na zdravotné poistenie roku 1998 v SR. Nezamestnaní a zdravotné poistenie. Schéma zdravotného poistenia v nezamestnanosti za rok 1998.