Oficiálny verejný dlh SR stúpol na takmer 256 miliárd korún - Suďa, Pavol
Výška celkového konsolidovaného fiškálneho deficitu za rok 1999. Najväčší podiel na tomto deficite má štátny rozpočet a Sociálna poisťovňa. Predpoklad výšky fiškálneho deficitu na rok 2000. Stúpanie úrokových nákladov zadlžovania. Oficiálny verejný dlh SR. Verejný dlh tvorí tretinu HDP.