Problém nezaměstnanosti: inspirace ze zahraničí - Potůček, Martin
Pokračovanie z č. 3/99. Flexibilita pracovnej doby a vzťahov medzi prácou, rodinnými záväzkami a vzdelávaním. Služby zamestnanosti a sústavy sociálneho zabezpečenia.