Dostihne Slovensko své sousedy na cestě do Evropské unie? - Leška, Vladimír
Príčiny integračného fiaska Slovenska po roku 1994. Parlamentné voľby v roku 1998 - začiatok etapy nápravy chýb vo vnútropolitickom vývoji. Opatrenia vlády v zahraničnopolitickej oblasti. Perspektívy prijatia Slovenskej republiky do Európskej únie.