Principy kolektivního životního pojištění - Poncar, Petr
Definícia a princípy kolektívneho životného poistenia. Odlišnosti kolektívneho životného poistenia od individuálneho. Jednoduchá správa poistenia. Pravidlá stanovovania poistných čiastok. Formy a typy skupinového životného poistenia.