Štátna bytová politika uprednostňuje výstavbu nájomných bytov - Zverková, Daniela
Koncepcia štátnej bytovej politiky do r. 2005 s výhľadom do r. 2010. Úlohy koncepcie bytovej politiky Slovenska. Rozvoj bývania v číslach. Vlastníctvo bytov a hospodárenie s bytmi. Pozemky a technická infraštruktúra.