Kto a za akých podmienok môže dostať podporu zo Štátneho fondu rozvoja bývania od 1. apríla 2000 - Mäsiarová, Terézia
Zákonom č. 76/2000 Z.z. bol novelizovaný zákon č. 124/1996 Z.z. o Štátnom fonde rozvoja bývania v znení zákona č. 1/1997 Z.z. Hlavné zdroje fondu. Podmienky poskytnutia podpory zo ŠFRB. Formy podpory. Výška podpory. Postup pri poskytovaní podpory.