Kol.: Služby a cestovný ruch. Bratislava, Sprint 1999, 549 s. - Vincúr, Pavol
Recenzia na učebnicu Kol.: Služby a cestovný ruch. Bratislava, Sprint 1999. Učebnica je zameraná na chápanie teórie služieb ako celku v trhovej ekonomike.