Bankopoisťovníctvo - integrácia finančných služieb - Korauš, Antonín
Integrácia finančných služieb ako jeden z mnohých trendov, ktoré presadzujú finančné inštitúcie v sektore bankovníctva i poisťovníctva. Proces vzniku bankopoisťovní. Smerovanie bánk k predaju poistných produktov. Poučenie niektorých bankopoisťovní z predaja poistných produktov.