Novela exekučného poriadku v otázkach a odpovediach - Pauličková, Alena
Zmeny vykonané poslednou novelizáciou exekučného poriadku. Súbor otázok a odpovedí súvisiacich s problematikou novelizácie exekučného poriadku.