Dobré vyhliadky v makroekonomickom vývoji - Onuferová, Marianna
Krajiny V4 by mali v nasledujúcom období vykázať ekonomický rast. Podmienkou je pokračovanie v ekonomických reformách. Vývoj vybraných makroekonomických ukazovateľov na Slovensku. Vývoj a prognóza vybraných ukazovateľov. Očakávania hospodárskeho rastu. Strednodobý výhľad v Česku.