Pracovná mobilita - pružnejšie vzdelanie - Polakovič, Ivan
V Európskej únii si trh práce vynucuje dynamický systém vzdelávania. Úlohy prvého a stredného stupňa vzdelávania. Významné zmeny a funkcie vysokoškolského vzdelávania v EÚ.