Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 124/1996 Z.z. z 27. marca 1996 o Štátnom fonde rozvoja bývania ...
Úplné znenie zákona č. 124/1996 Z.z. z 27. marca 1996 o Štátnom fonde rozvoja bývania v znení zákona NR SR č. 1/1997 Z.z. a zákona č. 76/2000 Z.z.