Sklársky priemysel pokračuje v miernom raste, jeho zisk však klesá - Vašina, Peter
Súčasný vývoj sklárskeho priemyslu na Slovensku. Podiel tržieb sklárstva na vlaňajšej produkcii slovenského priemyslu. Nepriaznivý vývoj hrubého zisku sklárskych podnikov. Investície sklárskych spoločností. Výroba technického skla predstavuje jadro sklárstva na Slovensku. Obalové sklo stagnuje. Vybrané hospodárske ukazovatele slovenského sklárskeho priemyslu.