Veno z vydaja dcér Chemka má zaplatiť dlhy rodičov - Čikovský, Konštantín
Chemko, a.s. Strážske chce vytvoriť a potom predať dcérske firmy aj z jadra svojho podnikania - snaha znížiť záväzky a získať kapitál na udržanie konkurencieschopnosti jednotlivých prevádzok. Investori nemali záujem vstúpiť do Chemka ako celku, ale majú záujem o dcérske spoločnosti. Potreba súhlasu VÚB a FNM SR. Štruktúra vlastníkov Chemka Strážske. Hospodárske ukazovatele firmy.