Firemná architektúra - Jaššo, Matej
Firemnú architektúru možno chápať ako súčasť corporate design a rovnako ako súčasť firemnej kultúry. Charakteristický príklad prepracovanej firemnej architektúry na medzinárodnej úrovni je spoločnosť McDonald's.