Poľská republika - Petko, Peter
Základné obchodné, demografické a politické informácie o Poľsku. Vzťahy Poľska a Európskej únie. Investičné podmienky v Poľsku. Opatrenia na podporu exportu. Charakteristika bilaterálnych vzťahov Poľskej republiky a Slovenskom. Zastupiteľské úrady.