Podpora zo Štátneho fondu rozvoja bývania po novelizácii zákona - Mäsiarová, Terézia
Finančné zdroje Štátneho fondu rozvoja bývania. Kto môže dostať podporu a na aké účely. Formy podpory. Výška podpory. Podmienky poskytnutia podpory. Postup pri poskytovaní podpory zo Štátneho fondu rozvoja bývania.