Vnútropodnikové predpisy vyplývajúce zo všeobecne záväzných predpisov - Vladárová, Marta
Výber vnútorných predpisov (interných smerníc) vyplývajúcich zo všeobecne záväzných predpisov, ktoré sú záväzné pre zamestnávateľa a zamestnancov. Zákonník práce. Zákon o mzde. Zákon o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci. Zákon o cestovných náhradách. Zákony o dôchodkovom poistení. Zákon o odstupnom. Zákon o sociálnom fonde a i.