Určovanie započítateľnej praxe - Rosenbergerová, Alžbeta
Problematika započítateľnej praxe ako jedna zo základných zásad systému, ktorý upravuje platové podmienky zamestnancov rozpočtovej sféry. Prehľad právnych predpisov upravujúcich danú problematiku. Jediné kritérium pre zaradenie do platového stupňa. Prax v odbore. Náhradné doby a ich započítanie do započítateľnej praxe. Prípady a praktické príklady určujúce postup pri započítavaní praxe. Prehľad o rozsahu dôb starostlivosti o dieťa.