Zákon č. 212/1997 Z.z. z 3. júla 1997 o povinných výtlačkoch periodických publikácií, neperiodických publikácií ...
Úplné znenie zákona č. 212/1997 Z.z. o povinných výtlačkoch periodických publikácií, neperiodických publikácií a rozmnoženín audiovizuálnych diel v znení zákona č. 182/2000 Z.z. Zákon nadobúda účinnosť 1. júla 2000. Prílohy k zákonu č. 182/2000 Z.z.