Principy zaměstnavatelských penzijních fondů schválené vládou - Samek, Vít
Vláda ČR schválila 10.4.2000 princípy zamestnávateľských penzijných fondov. Charakteristické rysy nového systému. Účel, vznik, predmet činnosti a riadenie. Základné normy, príspevky, dávky a hospodárenie zamestnávateľského penzijného fondu. Daňová podpora zamestnaneckého penzijného pripoistenia.