Zákon č. .../2000 Z.z. zo 17. mája 2000 o slobodnom prístupe k informáciám ...
Úplné znenie zákona č. .../2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o slobode informácií). Tento zákon upravuje podmienky, postup a rozsah slobodného prístupu k informáciám. Zákon nadobúda účinnosť 1. januára 2001.