Prihláška vynálezu - Vojčík, Peter
Pravidlá prihlasovania vynálezov: Začiatok konania o udelení patentu. Medzinárodné prihlášky vynálezov. Poplatok za podanie prihlášky vynálezu. Uvedenie pôvodcu v prihláške vynálezu. Požiadavka jednotnosti vynálezu. Jasnosť a úplnosť predmetu prihlášky vynálezu. Preukázanie využiteľnosti predmetu prihlášky vynálezu.