Nové normy systému manažérstva kvality ISO/DIS 9000:2000 sa dostávajú do životar - Bílý, Matej
Dôvody zavádzania nových noriem systému manažérstva kvality. Charakteristika nových návrhov noriem. Model procesného prístupu využívaný v ISO 9001:2000 a v ISO 9004:2000. Zásadné zmeny zavedené do návrhov noriem. Úžitok z navrhovaných noriem. Prechodné obdobie a platnosť noriem a postup prác na ich implementácii.