Dlhová služba štátu: ciele a nástroje - Chudý, Lucius
Dlhová služba - jedna z kľúčových úloh štátnych financií. Jej optimalizovanie možno rozdeliť do dvoch úrovní: 1. Ekonomicko-strategická úroveň, 2. Technická úroveň. Vonkajšie a vnútorné ciele dlhovej služby. Technické nástroje dlhovej služby. Metódy na vyhodnotenie a analýzu efektívnosti dlhovej služby. Metódy na odhad a analýzu miery rizík dlhovej služby.