Vyrubovacie konanie - Králová, Martina
Vyrubovacie konanie podľa zákona č. 511/1992 o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Problematika podania daňového priznania a hlásenia, opravného, dodatočného priznania a hlásenia, majetkového priznania. Praktické príklady.