Súčasný stav kolektívneho investovania na Slovensku a jeho perspektívy - Chovancová, Božena
Hlavné impulzy a rozvoj kolektívneho investovania na Slovensku. Investičné privatizačné fondy. Prehľad otvorených podielových fondov. Stanovenie ceny podielového listu. Nástup zahraničných podielových fondov v SR.