Vysokoškolský systém švýcarské konfederace - Roth, Oto
Inštitucionálny kontext vysokoškolského systému vzdelávania vo Švajčiarsku. Vysoké školstvo. Kantonálne univerzity. Federálne vysoké školy technické. Vysoké odborné školy. Technické profesne prípravné inštitúcie. Koordinácia v rámci systému a spolupráce vysokých škôl. Vysokoškolské plánovanie. Financovanie vysokého školstva.