Centrálna banka neuvoľňuje menovú politiku - Habán, Rastislav
Vzťah NBS k verejným financiám. Stabilizácia úrokových sadzieb. Inverzná výnosová krivka. Štátne pokladničné poukážky. Úrokové sadzby z depozitných certifikátov, z vkladov na vkladných knižkách, z vkladov v cudzích menách, z vkladov na účtoch v bankách na Slovensku.