Ako zaobchádzať so sťažnosťami klientov - Korauš, Antonín
Vývoj v oblasti zaobchádzania so sťažnosťami klientov v Rakúsku. Arbitrážne rady. Rady pre sťažnosť. Tri základné princípy pre zaobchádzanie so sťažnosťami. Adresovanie sťažností na Asociáciu poisťovní.